Odredbe i uvjeti
Dobrodošli u Sirius Dizajn!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za korištenje Siriusove web stranice koja se nalazi na sirius-dizaj.hr.

Pristupanjem ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti Sirius Dizajn ako ne prihvaćate sve uvjete navedene na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu je s odredbama i uvjetima Društva. “Tvrtka”, “Mi”, “Mi”, “Naš” i “Mi”, odnosi se na našu tvrtku. “Strana”, “Strane” ili “Mi”, odnosi se i na Klijenta i na nas. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebno za poduzimanje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način za izričitu svrhu zadovoljenja Klijentovih potreba u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i u skladu s važećim pravom hr. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovom i/ili on/ona ili oni, smatra se međusobno zamjenjivom i stoga se odnosi na isto.

Kolačići
Koristimo korištenje kolačića. Pristupom Sirius Dizajnu pristajete na korištenje kolačića u skladu s Politikom privatnosti tvrtke Sirius.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili preuzimanje podataka o korisniku za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi ljudima olakšala posjet našoj web stranici. Neki od naših pridruženih/oglašavačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

Licenca
Osim ako nije drugačije navedeno, Sirius i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na Sirius Dizajnu. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti iz Sirius Dizajna za vlastitu osobnu upotrebu podložnu ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smiješ:

Ponovno objavljivanje materijala Sirius Dizajna
Prodajte, iznajmljujte ili podlicencirate materijal Sirius Dizajna
Reproducirajte, umnožavajte ili kopirajte materijal Sirius Dizajna
Redistribuirajte sadržaj iz Sirius Dizajna
Ovaj Ugovor počinje važiti na ovaj datum. Naši Uvjeti i odredbe kreirani su uz pomoć Generatora uvjeta i odredbi.

Dijelovi ove web stranice nude korisnicima mogućnost objavljivanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim područjima web stranice. Sirius ne filtrira, uređuje, objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Siriusa, njegovih agenata i/ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, Sirius neće biti odgovoran za komentare ili za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove uzrokovane i/ili pretrpljene kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili izgleda komentara na ovom web stranica.

Sirius zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i izjavljujete da:

Imate pravo objavljivati komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
Komentari ne krše pravo intelektualnog vlasništva, uključujući, bez ograničenja, autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal koji predstavlja invaziju na privatnost
Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.
Ovime dajete Siriusu neisključivu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlastite druge da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji od vaših komentara u svim oblicima, formatima ili medijima.

Hiperlink na naš sadržaj
Sljedeće organizacije mogu se povezati s našim web mjestom bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;
Tražilice;
Novinske organizacije;
Distributeri internetskih imenika mogu se povezivati s našim web-mjestom na isti način na koji se povezuju s web-mjestima drugih navedenih tvrtki; i
Akreditirane tvrtke u cijelom sustavu, osim za prikupljanje neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda nemaju hipervezu na našu web stranicu.
Te se organizacije mogu povezati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama na web stranici sve dok veza: (a) nije ni na koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezivača i njegovih proizvoda i/ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.

Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećih vrsta organizacija:

opće poznati potrošački i/ili poslovni izvori informacija;
stranice dot.com zajednice;
udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
distributeri online imenika;
internetski portali;

računovodstvene, odvjetničke i konzultantske tvrtke; i
obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.
Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje od ovih organizacija ako odlučimo da: (a) veza neće učiniti da izgledamo nepovoljno prema sebi ili našim akreditiranim tvrtkama; (b) organizacija nema nikakvu negativnu evidenciju kod nas; (c) korist koju imamo od vidljivosti hiperveze nadoknađuje odsutnost Siriusa; i (d) veza je u kontekstu općih informacija o izvoru.

Te se organizacije mogu povezati s našom početnom stranicom sve dok poveznica: (a) nije ni na koji način obmanjujuća; (b) ne implicira lažno sponzorstvo, potporu ili odobrenje povezivača i njegovih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice poveznice.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u paragrafu 2 gore i zainteresirani ste za povezivanje s našim web mjestom, morate nas obavijestiti slanjem e-pošte Siriusu. Uključite svoje ime, naziv svoje organizacije, podatke za kontakt kao i URL vaše web stranice, popis svih URL-ova s kojih se namjeravate povezati na našu web stranicu i popis URL-ova na našoj web stranici na koje biste željeli veza. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu imati hipervezu na našu web stranicu na sljedeći način:

Korištenjem naziva naše tvrtke; ili
Upotrebom jedinstvenog lokatora resursa na koji je povezan; ili
Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web-stranice s kojom se povezuje, a koji ima smisla unutar konteksta i formata sadržaja na web-stranici povezivača.
Korištenje Siriusovog logotipa ili drugog umjetničkog djela neće biti dopušteno za povezivanje bez ugovora o licenci za zaštitni znak.

iFrames
Bez prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja, ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.

Odgovornost za sadržaj
Nećemo biti odgovorni za bilo kakav sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas štititi i braniti od svih tvrdnji koje se pojavljuju na vašoj web stranici. Niti jedna(e) poveznica(e) ne bi se smjela pojavljivati na bilo kojoj web stranici koja bi se mogla protumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna, ili koja krši, na drugi način krši ili zagovara kršenje ili drugu povredu prava trećih strana.

Zadržavanje prava
Zadržavamo pravo zahtijevati da uklonite sve poveznice ili bilo koje određene poveznice na našu web stranicu. Odobravate da na zahtjev odmah uklonimo sve poveznice na naše web mjesto. Također zadržavamo pravo izmjene ovih uvjeta i odredbi te pravila povezivanja u bilo kojem trenutku. Kontinuiranim povezivanjem s našim web-mjestom, prihvaćate i slijedite ove uvjete i odredbe povezivanja.

Uklanjanje poveznica s naše web stranice
Ako iz bilo kojeg razloga pronađete bilo koju poveznicu na našoj web stranici koja je uvredljiva, slobodni ste nas kontaktirati i obavijestiti nas u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje poveznica, ali nismo obavezni odgovoriti vam izravno.

Ne jamčimo da su informacije na ovoj web stranici točne, ne jamčimo njihovu potpunost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.

Odricanje
U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i korištenje ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu;
ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;
ograničiti bilo koju našu ili vašu odgovornost na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
isključiti bilo koju našu ili vašu odgovornost koja ne može biti isključena prema primjenjivom zakonu.
Ograničenja i zabrane odgovornosti postavljeni u ovom odjeljku i drugdje u ovoj izjavi o odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) regulirati sve obveze koje proizlaze iz izjave o odricanju od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, delikta i zbog kršenja zakonske obveze.

Sve dok se web stranica te informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.

Javi nam se, ne grizemo 😀