Izrada web trgovina

Tvoja trgovina, tvoj online uspjeh.

Povećani doseg

Kupci mogu posjetiti tvoju trgovinu bez fizičkih ograničenja

Izgrađuje povjerenje

Kvalitetno izgrađena trgovina gradi povjerenje

Pogodnost za kupce

Mogućnost kupnje bilo kada, bilo gdje

Ušteda vremena i resursa

Automatizacija brojnih procesa prodaje

Daleko najbolji način za doprijeti do šire publike i povećati promet, je profesionalno izrađena web trgovina. Ona je često prvo mjesto na kojoj novi kupci dolaze saznati više o tvrtki i njenim proizvodima. Upravo zato je dobro dizajnirana stranica privlačnog izgleda ključna za izgradnju kredibiliteta i povjerenja.


Olakšaj svojim kupcima pregledavanje i kupnju tvojih proizvoda i usluga u bilo koje doba dana. Naš tim stvorit će trgovinu posebno za tvoje potrebe ili ažurirati postojeću prema najnovijim trendovima dizajna i funkcionalnosti.

Daleko najbolji način za doprijeti do šire publike i povećati promet, je profesionalno izrađena web trgovina. Ona je često prvo mjesto na kojoj novi kupci dolaze saznati više o tvrtki i njenim proizvodima. Upravo zato je dobro dizajnirana stranica profesionalnog izgleda ključna za izgradnju kredibiliteta i povjerenja.

Olakšaj svojim kupcima pregledavanje i kupnju tvojih proizvoda i usluga u bilo koje doba dana. Naš tim stvorit će trgovinu posebno za tvoje potrebe ili ažurirate postojeću prema najnovijim trendovima dizajna i funkcionalnosti.

Naš Proces

Planiranje

Definiramo ciljeve i ciljnu publiku za tvoju e-trgovinu, provdimo istraživanje tržišta i stvaramo mapu sajta koja će prikazati strukturu i sadržaj stranice.

Dizajn i razvoj

Nakon odabira platforme dizajniramo sučelje za korisnike, uključujući raspored, shemu boja i tipografiju. Integracija potrebnih značajki, poput košarica za kupnju, opcija za plaćanje i dostave.

Unos sadržaja

Organiziramo i unosimo informacije o proizvodima, uključujući opise, slike i cijene. Stvaramo jasne, sažete i uvjerljive opise proizvoda koji točno opisuju proizvod i njegove značajke.

Početak rada

Nakon temeljitog testiranja potrebnih ažuriranja, puštamo tvoju e-trgovinu u rad. Po tvojoj želji ćemo razviti plan održavanja kako bismo stranicu održavali ažurnom i sigurnom, uključujući redovite sigurnosne kopije i praćenje.

Javi nam se, ne grizemo 😀